Betalen – verzenden – retourneren.

Bij ons kunt u betalen met ideal via MYPOS, of met bankoverschrijving op ons rekeningnummer

NL12 INGB 0003 2877 16 t.n.v. C van Eekelen.

Verzendkosten voor Nederland € 7,50 voor Belgie € 10,50.

Voor doelpakken en pakketen groter dan 80 cm of zwaarder dan 10 kg is een toeslag van toepassing.

Wij versturen met PostNL en DHL.

Retourneren.

U kunt de meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden retourneren. De bedenktijd waarbinnen je een artikel mag retourneren is 14 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen. Alvorens te retourneren per e-mail contact opnemen met Cupido Archery Equipment.
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Cupido Archery Equipment niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.
Vraag daarom bij de pakketdienst altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed. Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn wordt het door u betaalde bedrag teruggestort op uw rekening of wordt het product vervangen.
Retourzendingen worden enkel in behandeling genomen als het product en verpakking onbeschadigd zijn. Vermeld altijd uw naam, adres en referentie (bestelnummer) bij de zending. Vermeld tevens de door u gewenste dienst (vervangen of refund).
Op maat gemaakte producten zoals pijlen en handgemaakte pezen en speciaal bestelde producten kunnen niet geretourneerd worden.
De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Cupido Archery Equipment

Alles voor de traditionele handboogschutter

info@cupidoarchery.nl

Producten